Behandelmethoden

Deze methoden kunnen worden ingezet tijdens een sensi therapie behandeling:

Gates protocol

Gates zijn punten op het lichaam die verbinding maken tussen lichaam en geest. Het lijken wel de ankerpunten van je energetisch lichaam aan het fysieke lichaam. Als de gates niet goed werken is er geen goede verbinding tussen lichaam en geest. Je kan het merken als je te veel in je “denken” zit en piekert. Het uitvoeren van de gates herstelt de verbinding en maakt je evenwichtiger.

Harmonie protocol

Door het vasthouden van verschillende harmoniepunten /meridiaan punten aan benen, armen en handen zorgen we er voor dat er evenwicht komt in lichaam en geest. Dit werkt ontspannend.

Drukpuntmassage

Drukpuntmassage wordt ook wel acupressuur genoemd. Ons lichaam is net een boek dat je kan lezen. Pijnpunten worden opgespoord in de verschillende meridianen, door erop te drukken. Deze pijnpunten kunnen te maken hebben met emotionele blokkades. Door samen te kijken naar de thema’s achter de meridiaan punten die pijnlijk zijn bij aan drukken kunnen blokkades worden opgeruimd. Je hoeft niet dieper in te gaan op de thema’s maar alleen maar aan te geven of je ze herkent. Dat is voldoende om de verbinding te leggen en de blokkade op te heffen.

Sipprotocol

Het is een methode om beenlengte verschil op te lossen. De wervelkolom zetten we recht en lijnen de chakra’s uit. Het is een snelle manier om mensen het transformatieproces in te laten gaan.

Emotional Freedom Techniek (EFT)

Deze techniek wordt gebruikt voor het vrijmaken van emotionele lading. De Emotional Freedom techniek komt uit Amerika. Het is een zeer snelwerkende Tapping techniek op de uiteinden van meridiaan punten. Zo word je op een zachte manier bevrijd van “pijn” zoals onder andere trauma’s, fobieën, verdriet, schuld, angst(en), verslavingen maar ook van heel veel lichamelijke klachten.

Holistic Pulsing

Deze zachte helende wiegmethode waarin je lichaam in beweging wordt gebracht door ritmische bewegingen. Je lichaam bestaat 70 % uit water. Dit wordt in beweging gebracht waardoor je lichaam wordt uitgenodigd los te laten en te ontspannen. Het brengt rust en werkt ontspannend en ondersteunend. Er is verschil te zien welke delen van het lichaam gemakkelijk dan wel moeilijk meegaan in het ritme. Dit zegt iets over welke thema’s zich hebben vast gezet in je lichaam. Dit wordt gekleed op de massagebank uitgevoerd.

* Deze massage kan ook apart geboekt worden *

Burn-out Protocol

De combinatie van drukpuntmassage en/of massagetherapie. Het oplossen van tekorten van vitaminen en mineralen. Een dieet en eventueel remedies zorgt voor herstel van de energiestroom en voor het opheffen van overbelasting.

* Een burn-out massage kan ook apart geboekt worden *

Sensi Belli

Het emotionele geheugen van de mens ligt in de darmen. De bedoeling van deze behandeling is om de opgeslagen spanningen te verminderen of weg te halen. De buik zit vaak energetisch op slot. Dat betekent dat spanningen niet weg kunnen en zich opstapelen waardoor de levensenergie niet kan stromen en we ons niet goed in ons vel voelen. Bij deze behandeling gaan we de buik masseren om de energiestroom te activeren zodat de emotionele spanningen kunnen wegstromen.

Stress release

Doel van SSR is het oplossen van problemen op het gebied van trauma, herinnering, vorige levens, energetische ballast en verstoringen in de aura als gevolg van gedachtepatronen en negatieve overtuigingen. Bij SSR wordt gewerkt met de energie van het universum.

Verzamelpuntcorrectie

Met verzamelpuntcorrectie zet ik je verzamelpunt terug op de juiste plaats. Het verzamelpunt is het middelpunt van je energiesysteem. Door bepaalde levensomstandigheden (stress, trauma, ziekte) kan het verzamelpunt zich verplaatsen. Bij deze behandeling breng ik het verzamelpunt terug waar het hoort te zijn, namelijk aan je borstbeen.

Energie herstellen

Er zijn vier energiepunten rondom de navel: elektrische energie (emotioneel/mentaal), eigen energie (leven), magnetische energie (aarden) en levensenergie (levenswil). Elk punt dient een bepaalde waarde te hebben. Een te hoge of te lage waarde zorgt voor een disbalans. Je kunt je dan bijvoorbeeld heel moe voelen of juist hyper. Of je ervaart heel veel emotie of juist bijna geen emoties meer. Na het uitmeten van deze vier waardes wordt de energie waar nodig verhoogd dan wel verlaagd. Als de energie is hersteld ben je weer meer in balans.

Diëten

Soms wordt een tijdelijk dieet uitgemeten om via je voedingspatroon weer balans te kunnen creëren.

Allergie en intolerantie meting

Met de biosensor meet ik uit welke voedingsstoffen je tijdelijk niet mag eten. Door deze tijdelijke ‘gifstoffen’ te vermijden gedurende de uitgemeten periode herstelt je lichaam zich weer en kan het daarna deze voedingsmiddelen weer tot zich nemen.

* Deze sessie kan ook apart geboekt worden *

Remedies

Bij iedere sensi behandeling wordt ook uitgemeten of er na de behandeling nog aanvullende middelen wenselijk zijn. Een remedie ondersteunt de uitgevoerde behandeling en versnelt de in gang gezette processen. Het werkingsgebied van remedies ligt op mentaal, emotioneel, spiritueel terrein. Remedies zijn gemaakt van planten, bloemen, edelstenen essences, essentiële oliën, etc. gemaakt.

Orthomoleculair

Soms ontstaan in je lichaam tekorten aan bepaalde vitamines, mineralen en oligo’s. Oligo’s zijn mineralen die in heel beperkte mate voorkomen in je lichaam. Een gezond lichaam telt 39 oligo-elementen. Als in je lichaam tekorten ontstaan kun je vervelende klachten ervaren en je minder sterk of uit evenwicht voelen. Door tijdelijk de uitgemeten preparaten in te nemen komt jouw lichaam weer in balans.

Werken met etherische oliën

Met behulp van etherische oliën kom je sneller in de zelf genezende modus. Dit kan zowel helpen bij lichamelijke klachten als bij emotionele thema’s. Tijdens de massage kan het zijn dat ik dit gebruik. Er kan ook een olie sessie gegeven worden. Er wordt dan een samengestelde olie gemaakt met door jou 3 uitgezochte oliën. Ik bespreek de thema’s van de oliën, en meet bepaalde trigger punten uit, waar je de olie een bepaalde tijd op kan gebruiken. Dit zorgt weer voor balans in je lichaam. De olie kun je daarna bijvoorbeeld op een aroma therapie ketting of armband gebruiken. Dit is bij mij verkrijgbaar.

* Deze sessie kan ook apart geboekt worden *

Pijnprotocol

Pijn is een symptoom van een ziekte. Pijn is een signaal dat er iets mis is in het lichaam of de geest. Pijn roept op om iets te veranderen in je leven. Als je lering hebt getrokken uit de pijn die de ziekte veroorzaakt dan is de pijn niet meer nodig. Je kunt ook veranderen zonder pijn te hoeven lijden. Geef dan toe aan de oorzaak van de pijn en pas daarna het pijnprotocol toe om de pijn los te laten. Pas als je toegeeft aan de oorzaak van je pijn werkt dit protocol. Het werkt alleen als je de ‘psychische’ achtergrond van de ziekte hebt ‘begrepen’. Het is dus niet een methode om je pijn, als signaal te onderdrukken om nog verder over je grenzen heen te kunnen gaan. Dat werkt wel iets, maar slechts heel tijdelijk. De pijn zal steeds terugkeren, tot je de ware achtergrond hebt aangegrepen.

E-protocol

Dit protocol is bedoeld om entiteiten weg te halen. Een entiteit is een overleden persoon, ook wel ziel of geest genoemd. De overledene beseft niet dat hij of zij geen aards lichaam meer heeft. Het is een dolende ziel tussen hemel en aarde. Hij of zij kan of wil niet verder gaan naar het hiernamaals en blijft daarom ronddolen.

Voetreflexmassage

Bij deze ontspannende voetreflexmassage worden de voeten en onderbenen gemasseerd en de reflexzone gebieden neem ik mee. Het doel van de massage is de eenheid van lichaam en geest weer te herstellen. Door de juiste druk uit te oefenen op specifieke punten op de voeten kunnen er verstoringen in alle delen van het lichaam behandeld worden, zo wordt de geestelijke en lichamelijke gezondheid bevorderd. Elke reflexzone is verbonden met een bepaald deel van het lichaam. Een voetreflexmassage is eigenlijk een massage van je hele lichaam. Het wordt al eeuwenlang toegepast bij veel lichamelijke en geestelijke klachten.

* deze behandeling kan ook apart geboekt worden *

Healing

Dit kan een reiki en/of shambhala healing zijn. Ik fungeer als zuiver doorgeefluik van deze helende energie om jou te helpen spanningen los te laten en ik begeleid jou door extra kracht of energie toe te voegen. De blokkades kunnen verdwijnen en de energie gaat dan weer stromen. Het is de ontvanger van deze energie, zij het onbewust, die het werk verricht. De disharmonie kan verdwijnen, doordat het emotionele lichaam zich herstelt. Het fysieke lichaam kan zich dan ook herstellen. Dit werkt ook in tegengestelde richting.

Massage therapie

Het kan zijn dat er tijdens een sensi behandeling uitgemeten wordt dat je baat kunt hebben aan massage therapie. We meten dan uit welk soort massage op dat moment heilzaam kan zijn.

* Massage therapie kan ook apart geboekt worden *

Edelsteentherapie

Edelsteentherapie wordt gebruikt om het lichaam de kracht en energie te geven om zichzelf te herstellen. De therapeutische werking van edelstenen berust op de energietrillingen van deze stenen uit de natuur. Een ziekte of klacht wordt meestal veroorzaakt door een afwijkende frequentie in de trillingen van een orgaan of plaats in het lichaam. De edelstenen hebben dus hun eigen specifieke trilling, kleur en grondstof, welke belangrijk zijn bij het afgeven aan het energiesysteem van de mens. Een edelsteenlegging op en rond het lichaam kan soms ondersteunend zijn bij verschillende processen. Door gebruik van verschillende edelstenen wordt deze therapie vaak als helend ervaren. Een uitgemeten edelsteen kan in sommige gevallen het geheel versterken waar nodig mocht zijn.

* Een edelsteen is bij mij verkrijgbaar *

Lichaamsgerichte ademtherapie

Werken met de ademhaling tijdens de behandeling helpt verstoringen en blokkades oplossen. Iemand met spanningen ademt vaak oppervlakkig, waardoor de ademhaling zich niet kan verdiepen. De adem is vrij hoog, vrijwel alleen in het borstgebied. Dit zorgt voor spanningen in nek/schouders/borst en kan ook een rol spelen bij stress en depressies. Hoe dieper we kunnen ademen, hoe dichter we bij onszelf komen. Zo geef je je lichaam en geest weer de voeding die het nodig heeft, namelijk bloed, zuurstof, jouw aandacht en aanwezigheid. Door de kracht van de adem, kunnen we weer luisteren en begrijpen wat ons lichaam, ons gevoel ons duidelijk willen maken. Door de kracht van de adem kunnen we letterlijk spanningen oplossen.
 
* Deze behandeling kan ook apart geboekt worden *

Past life clearance

Trauma’s uit vorige levens worden opgelost via deze “bevrijdende” manier om je los te weken van al je vorige levens.